ÇMIMET SOT (Datë: 18-07-2025)   -    Arra - Min: 350, Max: 500     Bamje - Min: 90, Max: 220     Barbunja - Min: 100, Max: 250     Bizele - Min: 90, Max: 150     Brokoli - Min: 70, Max: 170     Dardhe - Min: 120, Max: 220     Domate sera II - Min: 30, Max: 60     Domate fusha I - Min: 40, Max: 130     Domate sera I - Min: 35, Max: 130     Fasule - Min: 210, Max: 350     Fasule Pllaqi - Min: 450, Max: 550     Fiq - Min: 200, Max: 400     Gogozhare - Min: 80, Max: 80     Hudher e njome - Min: 190, Max: 200     Hudher e thate - Min: 150, Max: 280     Kajsi - Min: 180, Max: 230     Karrota - Min: 50, Max: 100     Kumbulla - Min: 60, Max: 190     Kunguj - Min: 30, Max: 80     Lajthi - Min: 150, Max: 150     Laker - Min: 15, Max: 80     Limona - Min: 130, Max: 200     Lulelaker - Min: 100, Max: 150     Luleshtrydhe - Min: 250, Max: 250     Molle Fuji - Min: 80, Max: 80     Molle Gold - Min: 65, Max: 90     Molle Starking - Min: 60, Max: 170     Patate - Min: 35, Max: 65     Patellxhan fushe - Min: 30, Max: 66     Patellxhan sere - Min: 35, Max: 100     Pjeper fushe - Min: 20, Max: 75     Pjeper sere - Min: 55, Max: 120     Pjeshke - Min: 50, Max: 180     Presh - Min: 100, Max: 130     Qepe e njome - Min: 100, Max: 150     Qepe e thate - Min: 30, Max: 80     Qershi - Min: 430, Max: 500     Rrush per tavoline - Min: 70, Max: 260     Sallate jeshile fushe - Min: 50, Max: 200     Sallate jeshile sere - Min: 40, Max: 120     Shalqi - Min: 7, Max: 35     Speca fushe - Min: 40, Max: 60     Speca kapi e kuqe - Min: 60, Max: 120     Speca kapi e verdhe - Min: 55, Max: 100     Speca sera - Min: 30, Max: 90     Spinaq fushe - Min: 80, Max: 270     Spinaq sere - Min: 130, Max: 250     Trangull fushe - Min: 50, Max: 80     Trangull sera I - Min: 40, Max: 100     Trangull sera II - Min: 25, Max: 50     Ullinj per konsum - Min: 180, Max: 250
Nisni rrugëtimin tuaj në pikat më të bukura të Shqipërisë nëpërmjet +260 njësive të agroturizmit, bujtinave, ekoparqeve dhe pikave të kampingut që ofron sektori i agroturizmit në vendin tonë.
Jun
Për informacion kontaktoni në numrin:
Apr
Mar
Feb
Nov